Luda planeta

Nakon što je dečko ostavio, riješila je da mu se ovako osveti i dobila tri mjeseca zatvora!

Napravila je haos!

Jasmin Voker - Instagram

Jasmin Voker (29) je nakon kratkotrajne i burne romanse sa mladićem koji ju je ostavio riješila da mu se “osveti” tako što je na svoj Instagram nalog okačila njegove slike na kojima je nag.

Uz slike njegove intimne regije koje je okačila i “Šta bi ovo trebalo da bude?” uz niz emodžija koji se smiju.

Dečko nije bio ni svjestan toga dok mu, kako kaže, dok je bio u bioskopu, telefon nije poludio od silnih notifikacija. Ispostavilo se da su mu prijatelji javljali da njegove intimne slike kruže društvenim mrežama.

Odmah je, kaže, zamolio Jasmin da sliku skine, ali Jasmin je to odbila uz komentar “Nisam ti ja kriva što ti je mali i što nisi dobar u krevetu”.

Nakon što je incident prijavio, Jasmin se branila da je zapravo slike i komentare htjela da pošalje njemu, ali je slučajno to podijelila na Instagramu.

Sudija Šon Moris osudio ju je na tri mjeseca zatvora uz obrazloženje: “Biće to kratkotrajna, oštra kazna kako bi svima bilo jasno da osvetnička po*nografija znači zatvor”. Na saslušanju se, inače, ispostavilo i da momak uopšte nije ni znao da ga je Jasmin slikala u toku odnosa, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh