Luda planeta

Potpuno ludilo: Ukrao od mušterije mačku jer u restoranu ima probleme sa miševima

Pronašao je praktično, doduše nelegalno rješenje.

Krađa mačke - Screenshot

Dostavljač picerije “Just Eat” u Parizu ukrao je mačku iz hola zgrade u kojoj je donosio picu.

Portir zgrade koji najviše brine o mački nije bio prisutan prilikom ulaska dostavljača, ali je pola časa kasnije primijetio da nešto nije u redu.

Prilikom prijave policiji rekao je da mačka nikada ne izlazi napolje već leži i ljenčari po hodniku zgrade jer je čista, umiljata i odana stanarima.

Mačka je pronađena narednog jutra pored zgrade u lošem stanju – kako je padala kiša, pokisla je, tresla se od hladnoće i mjaukala je kako bi je neko pustio u zgradu. Policija je sa portirom pregledala snimak i ustanovljeno je da je dostavljač nju uzeo kada je odlazio iz zgrade.

Kada su policajci došli u piceriju, vlasnik restorana negirao je navode, ali je potom saznao da je njegov radnik ipak učinio nešto loše.

Ispostavilo se da je mačku ukrao jer je u kuhinji restorana posljednjih dana ekipa radnika konstantno ratovala sa miševima i učinilo mu se da bi najbolje rješenje bilo da “pozajmi” mačku iz dotične zgrade, potom da ona “odradi posao” a onda da je vrati.

Radnik je poslije ovog slučaja trajno udaljen s posla, piše “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh