Luda planeta

Dadilja (17) se igrala sa dječakom (13), pa zatrudnila! Rekla da ju je si*ovao, ali na ovo nije računala

Htjela je samo da provjeri ima li čime na tijelu da se ponosi.

Lea Kordis - Facebook

Vaspitačica Lea Kordis (21) iz Velike Britanije osuđena je 2017. godine na dve godine zatvora zbog nedozvoljenog se*sa sa 13-godišnjim dječakom koga je čuvala i kome je rodila dijete.

Lea se početkom ove godine susrela sa, sada 17-godišnjim dječakom na ulici, ali je okrenula glavu na drugu stranu, napisala je na svojoj Fejsbuk stranici.

Lea je 2017. kao 17-godišnjakinja bila zamoljena od komšinice da provede neko vrijeme u kući s njenim sinom koji je bio nešto povrijeđen i imao je puno zadataka da uradi, pa nije smio da izlazi napolje.

Lei se dečak odmah dopao, a kako nije imala prije toga neka se*sualna iskustva, riješila je da ga iskoristi. Djevojka je imala odnose sa maloletnikom najmanje pet puta. Prvi put to se dogodilo kada je Lea ušla u njegovu sobu.

On je igrao igrice umjesto da uči i Lea mu je rekla da se uozbilji. Tada ga je zagrlila i poljubila, pa mu je skinula pantalone da vidi “ima li čime da se ponosi”.

Potom ga je ubijedila da imaju se*s. Sve je krila od muža, baš kao i činjenicu da je poslije jednog odnosa sa dječakom zatrudnila!

Svima okolo pričala je da je konačno trudna i da je muž s kojim se u vrijeme tajne veze vjenčala, sretan zbog toga, ali samo ona je znala pravu istinu. Kada je rodila sina, ni tada mužu nije govorila ništa. Sa dječakom je nastavila da održava kontakt, dajući mu čak i novac za igrice i grickalice.

Njegova majka posumnjala je da se nešto dešava, pa ga je pritisla i dječak je konačno priznao sve. Potom je majka insistirala da Lea uradi DNK test, koji joj je uništio život.

Pokušala je da se odbrani lažima – rekla je preko advokata da ju je dječak silovao u sobi dok su se igrali, te da nije znala da je on otac bebe.

Zahvaljujući DNK testu utvrdilo se da je dječak otac bebe, poslije čega je ona osuđena na zatvorsku kaznu. Muž se u međuvremenu razveo od nje, ali je tražio starateljstvo nad bebom.

Kako dijete nije bilo njegovo, odvela ga je socijalna služba, iako se čak i dječak, pravi otac djeteta tome protivio, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh