Luda planeta

Crna ženo za koga si se to udala – Teška sudbina čini se čeka nevjestu: Ubjedljivo najtužnija slika sa vjenčanja

Porodica. Statistike pokazuju da se bračni partneri najčešće raspravljaju oko svekrva i tašti

Najtužnija slika sa vjenčanja - Screenshot

A takva sudbina čini se čeka i nevestu iz videa koji je postao viralan na društvenim mrežama. Kako su mnogi prokomentarisali, to je “ubjedljivo najtužnija slika sa vjenčanja”.

Šta je toliko pogodilo korisnike Redita? Slika usamljene nevjeste, pretužnog lica dok se njen izabranik fotografiše sa svojom familijom..

Nju niko nije pozvao da im se pridruži na grupnoj fotografiji. Ona stoji po strani i sve gleda. Kako su svi zaključili, tako izgleda kada mladoženjina porodica ne voli mladu, prenosi “Srbija danas“.

– Dušo, ako nisi shvatila, udala si se za ‘maminog sinčića’ – poručila je nevjesti jedna korisnica ove mreže. Drugima nije promaklo ni to da je svekrva u bijeloj haljini, vrlo nalik vjenčanici…

Na osnovu snimka mnogi su procijenili da brak neće trajati duže od pola godine, a šta vi mislite? Ima li ovaj brak šanse da uspije?

@itsprettybizarre

Reply to @miy.oko

♬ original sound – user1152080243678


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh