Luda planeta

Mladenci su htjeli da se poljube, a onda je uletjela njegova bivša i nastao je haos! Na kraju je mlada uradila nešto što je šokiralo svatove

Mladenci će sigurno pamtiti dan ovog vjenčanja.

Mladenci - Screenshot

Na snimku koji kruži na mrežama vidi se kako usred vjenčanja upada bivša djevojka mladoženje, koja je za tu priliku takođe obukla vjenčanicu, pa kleknula pred njega moleći ga da joj se vrati.

“Za sve sam ja kriva, oprosti mi i vrati mi se”, kroz suze govori bivša djevojka moleći mladoženju da se predomisli.

A bivša djevojka tempirala je svoj ulazak taman kada je mladoženja trebalo da se zvanično po prvi put poljubi sa mladom.

Naravno, svatovi su odmah povadili telefone kako bi zabilježili cijeli prizor koji je uskoro postao viralan.

A dok je bivša djevojka grcala i kroz suze molila mladoženju da joj se vrati, on je u šoku čvrsto držao za ruku svoju buduću ženu.

Na kraju, mlada više nije željela da trpi poniženje i otišla je sa svadbe, uz podršku svatova i svoje porodice.

– Potpuno razumljivo. Koja bi žena poslije toga nastavila sa ceremonijom? – komentarišu ljudi na internetu koji kažu da u potpunosti podržavaju mladin postupak, prenosi “Informer“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh