Luda planeta

“Pogledala sam kroz prozor i u susjednoj zgradi vidjela ženu kako pije kafu! Kada sam malo bolje pogledala, shvatila sam jezivu stvar”

Svi se mi jednom trenutku umorimo od rada na računaru, pa povremeno skrenemo pogled kroz prozor. Upravo to je uradila jedna žena, kojoj je pogled pao na zgradu prekoputa.

Zgrada - Ilustracija / Informer.rs

Ono što je ugledala u prvi mah bila je žena koja je stajala pored prozora i pila kafu. I to ne bi bilo ništa čudno da nekoliko sati kasnije nije opet pogledala u istom pravcu i vidjela ženu kako stoji u potpuno identičnoj pozi!

Tada je odlučila da malo bolje pogleda šta se dešava i pozvala i drugaricu u pomoć, koja je kasnije i objavila pomenute slike na Tviteru.

– Kada je moja drugarica pogledala kroz prozor i vidjela ženu kako pije kafu, nije mislila da je to bilo šta neobično. Međutim, počela je da se brine kada je vidjela da je prošlo nekoliko sati, a da se žena nije pomjerila. Kada je malo bolje pogledala, shvatila je o čemu je riječ: bila je to kartonska figura poznate glumice Džudi Denč – napisala je ona i nasmijala hiljade ljudi na Tviteru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh