Luda planeta

Muž se žalio na mučninu u stomaku poslije ženinih jela, pa instalirao kameru u kuhinji i doživio šok

Bilo mu je sumnjivo šta se to događa u posljednje vrijeme…

Žena u kuhinji - Opusteno.rs

Sedamdesetogodišnja Njujorčanka Sanča Trivera uhapšena je kada je utvrđeno da je pokušala da otruje supruga Roberta Berona.

Robert je primijetio da ga u posljednje vrijeme redovno boli stomak poslije Sančinih jela za ručak, ali i da mu kafa više nema isti ukus kao prije.

Dok se supruga pravila da ne zna ništa o tome pokazujući mužu da je kafa koja se kupuje i dalje ista kao pre, on je počeo da spava i po 15 sati dnevno.

Išao je kod ljekara, a onda je, shvativši da je sve u redu s njim instalirao tajnu kameru u kuhinji ne bi li vidio ima li njegova draga Sanča nekakve veze sa Robertovim zabrinjavajućim stanjem organizma.

Pogledavši snimke poslije, samo što se nije onesvijestio. Na njima je primijetio da Sanča koristi isti otrov kao za bubašvabe i sipa mu u kafu i neka jela.

Najluđe u cijeloj priči je da je Sanča priznala šta je radila!

“Nisam puno puta sipala otrov, možda nekoliko puta i to samo onda kad sam baš ljuta. Da bih ga naučila lekciji da ne može tako sa mnom da postupa”.

Sanča je puštena iz pritvora bez kaucije ali uz sudski nalog da ne smije više da se približava mužu do razvoda, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh