Luda planeta

Marina (35) rodila dijete 14 godina mlađem momku, kojem je bila maćeha kad je imao 7 godina

Ruska influencerica koja je ostavila muža zbog momka kojem je bila maćeha rodila je kćerku!?

Marina Balmaševa - Screenshot

Marina Balmaševa (35) s 14 godina mlađim posinkom Vladimirom u vezi je od prošle godine. Njegov otac Aleksej Šavjrin u međuvremenu se razveo od supruge (s kojom je bio u braku 13 godina), a ona se uskoro udala za njegovog sina, prenosi “Doznajemo“.

Marina, koja je lani u šestom mjesecu objavila da par čeka bebu, jučer je na Instagramu podijelila fotografiju bebe. Influencerici koja se proslavila dokumentirajući svoj gubitak kilograma to je peto dijete, nakon što je s bivšim suprugom usvojila četvero djece. No, prema pisanju ruskih Vesti, sva djeca ostala su nakon razvoda s Aleksejom, nakon što je sud njoj uskratio bilo kakvo roditeljsko pravo.

Šavjrin (45) tvrdi kako mu je bivša supruga “zavela sina“:

Nisu imali srama, se*sali su se i kad sam ja bio kod kuće… Oprostio bih joj prevaru – da mi to nije bio sin!

Trčala je u krevet mog sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao… Nakon toga bi se vratila i ležala u krevetu sa mnom kao da se ništa nije dogodilo.

U međuvremenu, Balmaševa je navodno tražila predbračni ugovor s Vladimirom, kojega poznaje otkako je imao sedam godina.

Ruska blogerica s više od 500.000 pratitelja na Instagramu priznala je da je imala estetske operacije kako bi bila privlačnija za svog posinka.

Kajem li se što sam uništila porodicu? Da i ne! – priznala je, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh