Luda planeta

Veliki skandal na svadbi: Mladoženja pobjegao kod druge, mlada se udala za gosta, autobus konduktera

Možda ste i prije čuli priče o mladoženji koji je pobjegao s vjenčanja, no priča koju ovih danas donosi Bangalore Mirror ide i korak dalje…

Mladenka - Ilustracija Vecernji.hr

Mlada se na kraju udala za gosta na vjenčanju!?

Sve se dešavalo u jednom selu u administrativnoj oblasti Tarikere, u distriktu Chikkamagaluru, u indijskoj Karnataki.

Uglavnom, nesuđeni mladoženja po imenu Naveen pobjegao je s vjenčanja nakon što je njegova djevojka zaprijetila da će ispiti otrov pred svim gostima i upropastiti ceremoniju njegovog vjenčanja s drugom. On je odlučio pobjeći sa svog vlastitog vjenčanja da bi vidio djevojku.

Događaj je ostavio u šoku ženu s kojom se trebao vjenčati, po imenu Sindhu, naravno i njenu familiju – koja je odlučila da novog muža pronađe među prisutnim gostima. Jedan od njih je pristao da oženi Sindhu.

Muškarac po imenu Chandrappa, inače po zanimanju kondukter u autobusu, koji je svjedočio cijeloj situaciji, pristao je da se vjenča, a i njegova i njena familija bile su zadovoljne odlukom, prenosi “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh