Luda planeta

Počeo je da sumnja… – Pogledajte kako se Mirnes uz pomoć WiFi-ja uvjerio da ga je djevojka prevarila!

Mirnes S. (puni identitet poznat redakciji) iz sarajevskog naselja Vrace već tri i pol godine je u vezi sa izvjesnom Sabinom, koja stanuje na Ilidži.

No image - Haber.ba


Ilustracija (Foto: Satiranje.com)

Tekst preuzimamo sa satiričnog portala Satiranje.com

Posljednjih nekoliko sedmica ljubavna veza Mirnesa i Sabine zapala je u krizu. On je počeo da sumnja da ga njegova voljena draga vara sa izvjesnim Igorom iz Vogošće.

Nekada u februaru ove godine dok su on i njegova djevojka sjedili u jednom od sarajevskih lokala na Sabinin mobitel je došla poruka od tog Igora. Mirnes tada nije uspio da vidi šta je pisalo u poruci, ali je uspio da vidi ko ju je poslao. Dosjetio se da pogleda na njenom Facebook profilu da li ona ima nekog Igora u prijateljima. I da, imala je, Igor V. iz Vogošće bio je u Sabininim prijateljima.

Ništa nije govorio Sabini, nego je nastojao da prati Igora i njegove pokrete. Tako ga je jednom sreo na jednoj benzinskoj pumpi u Vogošći, kada je odlučio da ga pratiti. Tu noć ga je pratio do njegove kuće, i ništa mu nije bilo sumnjivo.

Veza između njega i Sabine iz dana u dan bila je u sve većoj krizi, a on joj ništa nije govorio. Jedne noći oko 22 sata Sabina se na aplikaciji Viber javila Mirnesu i rekla da ide ranije spavati, te da će se čuti sutra. On je tada posumnjao da ona uopće nije u kući. Ipak, nije želio otići ispred njene kuće da vidi da li je ona u kući ili ga je slagala.

Sutradan, Mirnes i Sabina su se dogovorili da izađu naveče. On je po nju došao oko 20 sati, i sa vozilom krenuo u pravcu Vogošće, uz izgovor da tamo ima jedan lijep restoran. Sabini je bilo sve pomalo sumnjivo, ali se pravila kao da se ništa čudno ne dešava. Kada je Mirnes skrenu u ulicu u kojoj Igor živi tada je Sabini sve bilo jasno. On se parkirao ispred Igorove kuće, a zatim uzeo Sabinin mobitel. Kada se njen mobitel spojio na WiFi mrežu iz Igorove kuće, tada je Mirnesu sve jasno bilo. Tada ju je zamolio da izađe iz njegovog automobila, i rekao da ne želi više nikada da je vidi.

Prevara je otkrivena, a i ljubavna veza je pukla zbog WiFi-ja…

Napomena: Satiranje.com je satirični portal koji objavljuje isključivo tekstove šaljive prirode.

(satiranje.com)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh