Luda planeta

Čula svog dečka kako je ogovara pred drugom: Zbog ove rečenice pala je u depresiju

Božić i Nova godina su joj se smučili.

Kolbi Karlson - TikTok/colbischeesin

Amerikanki Kolbi Karlson preseo je ovaj Božić ne samo zbog svakodnevnog nošenja maski i odsustva žurki već i poslije jednog kraćeg razgovora koji je čula pred vratima kuće, piše “Objektiv“.

Kolbi je bila sa dečkom kojem je na vrata pozvonio drug. Momak se pozdravio s njom i izašao napolje, ali već na vratima šokirao ju je.

Dečko je pravo niotkuda svom prijatelju rekao ovo:

“Znaš šta sam poželio za Božić? Novu djevojku“.

Ove riječi potpuno su razorile Kolbi koja je snimak podijelila sa pratiocima na TikToku.

Ni ona sama vjerovatno nije očekivala da će video pogledati skoro 30 miliona ljudi, dok je stiglo više od 30.000 komentara.

U njima su djevojke skoro bez izuzetka govorile Kolbi da “sada i odmah” napusti tog momka da ne bi bila ostavljena, dok su momci uglavnom konstatovali da ko zna koji razlog je njen dečko imao kada je to rekao drugu, te da se vjerovatno šalio, piše “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh