Luda planeta

Neko je snimio ovu životinju na pješačkom prijelazu – Video je hit na mrežama

‘To je vjerojatno nutrija iz obližnjeg potoka’.

Životionja - Screenshot

Društvenim mrežama masovno se dijeli neobičan video snimljen u zagrebačkom Vrapču. Originalno je objavljen na Instagramu, no proširio se po svim kanalima. Na Twitteru se maloprije razvila živahna rasprava – o kojoj bi se to životinji moglo raditi, piše “Telegram“.

‘To je vjerojatno nutrija’

Jedan od aktivnijih korisnika objavio je video uz komentar “vrapčanski štakori su se ugojili ove zime”.

Na kraju je objasnio da se zeza, i da misli kako je riječ o nutriji, dijeleći slike te životinje. “To je vjerovano nutrija koja živi u zatvorenom dijelu potoka ispod raskrižja Ilice i Vrapčanske”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh