Luda planeta

Stjuardesa uhvatila muža sa drugom u krevetu: Zbog onoga što je uradila morala je da reaguje policija

Doživjela je šok kada se vratila u porodični dom na Floridi, a zbog onoga što je uradila završila je u zatvoru.

Stjuardesa - Zena.blic.rs

Nicol Denison (29) je zatekla muža kako vodi ljubav sa drugom ženom u njihoovj porodičnoj kući u Tampa beju, 22. jula. Stjuardesa je u bijesu supruga sa kojim je tri godine u braku udarila u lice zbog čega je zadobio modrice ispod oka. Nanijela mu je i ogrebotine na čelu i modrice na desnoj ruci, piše u policijskom izvještaju koji prenosi “The Smoking Gun”.

Nikol je po razotkrivanju prevare uzela muževljevu gitaru i razbila je o zid na kojem je napravila rupu, saopštili su iz policije. U izvještaju piše da je bilo naznaka da je radnica kompanije “Allegiant Airlines” bila pod dejstvom alkohola.

Lokalni mediji prenose da je Nikol uhapšena zbog porodičnog nasilja. Priznala je krivicu pa je puštena prošlog četvrtka. Sudija joj je dopustio da ostane u kontaktu sa mužem, sa kojim ima dvoje djece, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh