Luda planeta

Medvjed se pojavio iza žene, ona snimila selfie s njim

Crni medvjed prišao je s leđa grupi planinara u Meksiku, no oni su uspjeli ostati smireni, a jedna djevojka čak je uspjela snimiti selfie sa životinjom.

Medvjed - Screenshot

Susret se dogodio na popularnoj planinarskoj stazi u ekološkom parku Chipinque u San Pedro Garza García, navela je osoba koja je podijelila video. Na snimci se vidi kako žena stoji nepomično dok joj medvjed prilazi i njuška je, a u jednom trenu staje i na dvije noge.

Iza nje, dvije druge planinarke uspijevaju ostati smirene dok promatraju medvjeda kako njuška njihovu prijateljicu. Ona je pak iskoristila nevjerojatni trenutak i izvadila mobitel te snimila selfie s medvjedom, koji je stajao iza nje taman da joj to uspije.

Medvjed se zatim polako odmaknuo, a grupa se ubrzano pokupila. Šokantni trenutak podijeljen je na društvenim mrežama i u manje od dva dana prikupio je više od 2 miliona pregleda. Podijelio ga je na Twitteru i bivši NBA košarkaš Rex Chapman koji je bio impresioniran staloženošću djevojke.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh