Luda planeta

Priča Darije (14) i Ivana (10) zgrozila je ljude: Otkrila je strašnu istinu o svojoj trudnoći, a nedavno je završila u bolnici

Već dugo je na Tik Toku predmet pažnje slučaj tinejdžerke Darije (14) i 10-godišnjeg Ivana.

Trudnoća - Instagram

Cijela priča počela je na Tik Toku, gdje je tinejdžerka iz Rusije objavila da je trudna sa 10-godišnjim dječakom po imenu Ivan, prenosi “Žena“.

Vrlo brzo se vijest o maloletničkoj trudnoći proširila internetom, a mediji su kontaktirali i stručnjake koji su zaključili da je nemoguće da je desetogodišnjak otac djeteta.

Uskoro, pod pritiskom javnosti, Darija je priznala užasnu istinu iza te priče, a to je da ju je, kako kaže, silovao “debeli mškarac”, a tvrdi i da će nakon rođenja beba biti podvrgnuta DNK testiranju da bi se lakše našao silovatelj.

Cijela priča izazvala je brojne kontroverze, a djevojčica je nedavno završila u bolnici, navodno uslijed komplikacija zbog trudnoće.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh