Luda planeta

Za tri godine dva puta osvojio milione na lutriji

Amerikancu Marku Klarku dvaput je za rukom pošlo ono što većini ljudi ne uspijeva nijednom u životu, budući da je na “greb greb” lutriji u dva navrata dobio po četiri miliona dolara.

Mark Klark - Screenshot/YouTube

Prvi put je do dobitka došao prije tri godine, kada je, isporučujući gorivo na jednu benzinsku pumpu, kupio srećku instant lutrije, sastrugao bar kod i ugledao uputstvo koje je glasilo: “Obratite se službeniku“.

Kako je i predviđeno, službenik je potom sa srećke sastrugao ostatak premaza, a zatim, sa šokiranim izrazom na licu, rekao: “Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara“.

Kako navodi “CNN”, Mark je sjeo u svoj kamion i vratio ga u firmu u kojoj je bio zaposlen, i potom otišao do kuće svojih roditelja da im saopštili lijepe vijesti, da bi se nedugo zatim penzionisao, prenose “Nezavisne“.

Međutim, ovog mjeseca je još jednom kupio srećku “greb-greb” lutrije države Mičigen, i ponovo dobio istu sumu.

On kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je prije desetak godina dao njegov sada pokojni otac, kao i da se zbog toga možda radilo o sretnom novčiću koji mu je pomogao da još jednom dođe do dobitka.

Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promjene u svom životu, i da će i dalje živjeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem – pecanjem, navodi “CNN”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh