Luda planeta

Saznala je da joj muž ima 3 žene i 13 djece: Jedan poziv okrenuo joj je život naglavačke

Svijet Meri Tarner srušio se onog trenutka kada je saznala da je njen muž za kojeg je mislila da je čovjek njenog života ustvari bigamista i prevarant.

Meri Tarner - Facebook

Vilijam je izgledao kao savršeni muž, ali je tajno bio oženjen sa još tri žene i imao 13 djece o kojima Meri nije imala pojma. Takođe, lagao joj je da je agent CIA koji je na zadatku u Britaniji. Zaprosio ju je nakon tri sedmice, a za samo šest mjeseci čekali su svoje prvo dijete.

Meri Tarner – Facebook

Živjeli su sa njenim djetetom iz prvog braka, ali se onda jednog dana sve srušilo, kada je ju je pozvala druga žena i rekla da je ona takođe Vilijamova supruga.

Ispostavilo se da je Vilijam prevarant koji je uspio da oženi čak tri žene, a sa njih 6 da ima 13 djece.

Nakon što je otkrila kako je grubo prevarena, Meri je utjehu počela da traži u hrani, pa je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

Nakon što sam shvatila da sam skoro šest godina živjela sa psihopatom, izgubila sam sve, natjerao me je čak i da prodam stan i ostala sam beskućnik sa troje djece. Hrana mi je bila utjeha – rekla je ona.

Krajem prošle godine, počela je da trenira i da uspjela da smrša i nakon dvije operacije, konačno je stala na svoje noge, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh