Luda planeta

Izvadili mu ribu iz debelog crijeva, tvrdi da je slučajno sjeo na nju

Kinez (30) koji je završio s mrtvom ribom u anusu tvrdi da je “slučajno sjeo na nju”, piše Daily Star.

Riba / Screenshot - youtube

Pacijent se javio u bolnicu u kineskoj provinciji Guangdong početkom juna nakon što je osjetio jak bol u stomaku

Ljekari su ga poslali na pretrage koje su otkrile uzrok problema – slatkovodnu ribu. Šokirane medicinske sestre upitale su 30-godišnjaka što mu riba radi u anusu, da bi im on odgovorio da je slučajno sjeo na nju, piše “Magazin“.

“Mislite li da sam ja idiot?”, navodno ga je upitao jedan od ljekara.

Riba je bila prevelika da se ukloni endoskopijom pa su ju morali hirurški ukloniti. Tako su otkrili da su bodljikave peraje probile stijenku debelog crijeva radoznalog Kineza.

Iz snimka vađenja ribe jasno je da je medicinskom osoblju pri operaciji pozlilo zbog nesnosnog smrada.

Još uvijek je nepoznato kako je riba završila u anusu i je li bila živa ili mrtva pri umetanju.

Ljekari inače pronalaze neobične predmete u rektumima muškaraca, pa su tako prošle godine pronašli kašike i mnoštvo božićnih ukrasa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh