Luda planeta

Andrea od veličine usta ne može ni da jede: Dvadeset puta je ubrizgavala hijaluron: “Prestani s operacijama i plati psihijatra”

Bugarka Andrea Emilova Ivanova prije dvije godine počela je sa transformacijom svog izgleda, jer je željela da ima što veća usta. Usne je povećala čak 20 puta i još ne planira da stane, piše “Mirror”.

No image - Haber.ba

Andrea, koja je samu sebe prozvala “barbikom u stvarnom životu”, prošle nedelje bila je još jednom na ubrizgavanju hijalurona, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

– Želim imati još veće usne, iako doktori misle da je ovo sasvim dovoljno. Ipak, rekao mi je moj doktor da će mi staviti još filera ako želim, ali sa tim moram pričekati još barem dva mjeseca. Volim svoja nova usta – rekla je Andrea, koja je sada na “kratkoj pauzi”. Bilo joj je teško, kaže, jesti dva, tri dana nakon posljednjeg zahvata.

Andrea nije sigurna jesu li njene usne najveće na svijetu, ali ona je sa svojim presretna. Svaki tretman platila je najmanje 135 funti.

View this post on Instagram

❤️?? #bg #barbie

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Posijetila sam gotove sve klinike u Sofiji – kaže.

U moru kritika koje prima na račun svog izgleda, ne zaobiđu je ni komplimenti.

– Dobijam puno komplimenata za svoje usne i izgled od različitih generacija ljudi širom svijeta. Primam pozitivne i negativne komentare, ali oni loši dolaze većinom od žena – rekla je.

Ipak, mnogima se ne sviđa njen izgled.

– Treba da prestaneš s operacijama i umesto toga da platiš psihijatra – stoji ispod jedne od njenih posljednjih objava. Prije operacija izgledala je potpuno drugačije, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh