Luda planeta

“Gdje će bolan ovdje da se zabije… Stub je kriv”

Mirnes Ajanović, vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla, snimio je u novom naselju Solina nesvakidašnji prizor – električni stub u sred kolovozne trake. Video je objavio na zvaničnom Facebook profilu.

Električni stub u sred kolovozne trake u Tuzli - Facebook

Kako je kazao Ajanović, ni sam nije mogao vjerovati kada je dobio informaciju od građana pa je otišao lično na mjesto događaja.

Kada se iz prve ruke uvjerio, najavio je da će postaviti vijećničko pitanje “ko je došao na ovako genijalnu ideju”.

“Treba pitati gradonačelnika Jasmina Imamovića da li ga ovo nasmijava ili zabrinjava. Građani moraju dobro paziti na stub”, kazao je Ajanović, prenosi “N1“.

Zaključio je kako je ovo odgovornost gradske vlasti…

“Ne možeš posao dobiti bez odobrenje Grada Tuzle. Ovo nije federalna cesta pa da krivimo premijera Novalića niti je kantonalna. Ovo je krivica našeg gradonačelnika Imamovića. Nije kriva elektrodistribucija niti gradonačenik nego je “stub kriv”, poručio je Ajanović u videu.

Na kraju je izrazio nadu da će prizor iz Solina “barem malo nasmijati građane” tokom pandemije krona virusa.

Gepostet von Mirnes Ajanović am Samstag, 25. April 2020


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh