Luda planeta

Srbija: Nazvala policiju da pita može li otići po jaja, policajka je oduševila

Žena iz Loznice je na svom Twitter profilu sinoć podijelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdjeljenijih u Srbiji.

Policajke u Srbiji - ATVBL.com

Radnja se odvija napeto. Mjesto radnje Loznica u Srbiji, vrijeme je juče negdje oko sredine policijskog sata. Ozbiljna je situacija – djeca čekaju, piše “Espreso“.

U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Njenu priču sa Twittera prenosimo vam u cjelosti:

“Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog sata. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice. Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

Nakon obostranog zacenjivanja od smijeha, mog ubjeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dvije opcije.

Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smjenu u 19h pa će mi ih rado donijeti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donijela mi jaja za tortu”, oduševljeno je napisala tviterašica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh