Luda planeta

Trebinjski policajac učio turiste iz Rusije da “Republika Srpska nije Bosna, nego Srbija”

Dvojica mladića iz Rusije posjetili su Bosnu i Hercegovinu, odnosno Trebinje krajem februara ove godine.

Ruski turisti u Trebinju, BiH - YouTube

Snimak ove posjete objavljen je na kanalu Youtube, a iz kojeg izdvajamo scenu u kojoj policajac u Trebinju drsko upozorava jednog od mladića da Republika Srpska nije Bosna.

Spomenutu scenu možete pogledati od 3:55:

Jedan od spomenutih mladića je na svom YouTube kanalu, u opisu snimka posjete Trebinju, napisao da su se suočili sa separatističkim osjećajima u Republici Srpskoj, piše “SAFF“.

“Nakon Dubrovnika (Hrvatska), automobilom smo se prevezli u Bosnu i Hercegovinu u grad Trebinje. Prošetali smo malim ugodnim gradićem. Grad je odličan, možete prošetati. A suočeni i sa separatističkim osjećajima u Republici Srpskoj (BiH) pokazalo se vrlo informativno putovanje”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh