Luda planeta

Policija za volanom zatekla psa, vlasnik ga učio da vozi

Policajci u Sijetlu ostali su zabezeknuti kada su tokom potjere zbog opasne vožnje u automobilu osumnjičenog na vozačkom sjedištu vidjeli pitbula, a njegovog vlasnika pored njega.

Saobraćajna nesreća u SAD - Telegraf.rs

Muškarac u Lejkvudu, južno od Sijetla, dva puta je udario u dva različita automobila i oba puta odbio da se zaustavi, zbog čega je policija započela jurnjavu na auto-putu, piše “CNN”.

“Vozio je veoma nekontrolisano. Toliko da je nekoliko ljudi zvalo policiju”, rekao je policajac Heder Ekstmen za CNN.

Uslijedila je jurnjava pri brzini od 170 kilometara na sat, a kada je jedno od policijskih vozila pokušalo da ga presretne, polijaci su na vozačkom sjedištu vidjeli pitbula, dok je osumnjičeni upravljao volanom.

Dok je pokušavao da pobjegne policiji, osumnjičeni je izletio na pješačku i biciklističku stazu pored puta.

“Činjenica da nikoga nije bilo na njoj je ravna čudu”, rekla je Ekstmenova.

Policija je konačno uspjela da mu probuši gume pomoću šiljaka. Tokom hapšenja muškarac je objasnio policiji da je htio “da nauči svog psa da vozi”.

“Voljela bih da vam kažem da izmišljam. Policajac sam 12 godina i nikada nisam čula za ovako nešto“, navela je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh