Luda planeta

Meksikanac u karanteni poslao psa u prodavnicu po grickalice, pa postao hit

Mnogo ljudi iz cijeloga svijeta zatvoreno je u svojim domovima. I dok jedni odlaze u prodavnice jednom sedmično te kupovinu obavljaju i za komšije koji su stari i nemoćni, drugima na pamet padaju pomalo čudne stvari.

No image - Haber.ba

Antonio Munoz iz Meksika odlučio je psa poslati u prodavnicu po vrećicu Cheetosa. Ispod ogrlice mu je stavio dvadeset dolara i poruku u kojoj je stajalo:

“Pozdrav. Molim vas da mom psu prodate vrećicu narandžastih Cheetosa. Ne crvenih, ti su mi preljuti. Ispod ogrlice pronaći ćete 20 dolara. UPOZORENJE: Ako ne budete dobri prema njemu, ugrist će vas. Vaš komšija.”

Maleni je kući došao s vrećicom u zubima. Njegov ga je vlasnik fotografisao, te stavio na Facebook, piše “Index“.

Ne zna se da li je pas ikada prije radio ovako nešto, je li naučen ili je jednostavno previše puta išao u prodavnicu sa svojim vlasnikom. Međutim, jedno je sigurno – ovaj pas je prava legenda i s tim se slaže cijeli svijet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh