Luda planeta

Tri bakice odlučile samoizolaciju provesti zajedno, tugu “utapaju” u vinu

Tri žene u sedamdesetim godinama odlučile su samoizolaciju provesti zajedno.

Bake, vino i koronavirus - YouTube

Doreen Burns, Carol Spark i Dotty Robinson poznaju se više od 40 godina i sve žive u britanskom Salfordu. Kada su najavljene stroge mjere borbe širenja protiv koronavirusa, ove tri prijateljice odlučile su se useliti zajedno kako bi lakše prebrodile ove neizvjesne dane.

U intervjuu za “BBC” pokazale su da se zabavljaju kao nikad u životu te dodale da su se snabdijele vinom.

“Sad ćemo sedam dana živjeti svaka u svom domu, a onda, ako sve budemo dobro, odlučit ćemo u čiju ćemo se kuću useliti jer sve imamo jednak broj prostorija”, objasnile su u razgovoru s reporterkom Jayne McCubbin, navodi “Index“.

“Ja nemam vrt, ali imam Netflix da možemo gledati The Crown pa mislim da ću ja biti pobjednica”, našalila se jedna od njih.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh