Luda planeta

Pokupio koronu od ljubavnice, sad sa suprugom u izolaciji

Ljekari očekuju potpun oporavak, a on da ga supruga ne provali

Supruga zaraženog muškarca i dalje misli da je bio na poslovnom putovanju

U jeku pandemije koronavirusa nižu se negativne vijesti i zabrinjavajući statistički podaci. Ipak, možemo pročitati i poneku lijepu, poput one o humanitarcima koji se stavljaju na raspolaganje najugroženijim sugrađanima, ili se nasmijati na priču o preljubniku koji će dvostruko nadrljati!

Muškarac sa sjevera Velike Britanije koji se trenutno nalazi u izolaciji, zaradio je koronavirus tokom romantičnog vikenda s ljubavnicom u Italiji. No, za njegovu suprugu to je bio poslovni put pa se ovom crnjaku sada smije cijela Engleska.

Nakon što se vratio u Englesku, otišao je na testiranje i ljekarima priznao gdje je i s kim bio, ali supruzi nije.

– Ona i dalje misli da je zaradio virus na poslovnom putovanju. Njegovo stanje nije ozbiljno pa mu se smijemo – rekao je neimenovani izvor za britanske medije.

Ljekari očekuju potpun oporavak, ali njega to mnogo ne zanima – on je u potpunom paklu čekajući da vidi hoće li supruga saznati da se o njemu piše u štampi, prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh