Luda planeta

Preslatki “Chow Chow” psić izgleda baš kao plišani medvjedić

Chow Chow Chowder postao je zvijezda interneta zahvaljujući svom nevjerovatnom izgledu plišanog medvjedića.

No image - Haber.ba

Ovaj “plišanac” ima šest godina i jako je lijen. Vlasnica Bernice Lorenzo s Filipina tvrdi kako Chowder nije baš aktivan pas, a najviše voli jesti i izležavati se po kući cijeli dan.

Međutim, u laganoj šetnji i igri uživa, a čak ima i svoju najdražu igru – skrivača.

Zbog svog izgleda na Instagramu prati ga preko 427 hiljada ljudi. Osim što je prava senzacija na društvenim mrežama, prava je senzacija i u stvarnom životu, piše “24sata“.

Svaki dan kada ga Bernice izvede u šetnju, svojim izgledom plijeni pozornost prolaznika. Prvo što svi kažu je “joj izgleda kao plišani medvjedić”.

View this post on Instagram

Will give paw for food ?

A post shared by Chowder (@chowderthebeardog) on

Za “Daily Mail” Bernice je rekla kako se svi zaustavljaju da ga pogledaju, a većina ga fotografiše ili snima.

View this post on Instagram

How do I look with my bandana?

A post shared by Chowder (@chowderthebeardog) on


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh