Luda planeta

Domaćica dvije godine zaljevala biljku, pa tek shvatila da je – plastična!

Njeno priznanje mnoge je nasmijalo, iako se našlo još nekih koji su priznali svoja slična iskustva.

No image - Haber.ba

Domaćica iz Kalifornije bila je ponosna na svoju biljku da bi nakon dvije godine pažljive brige za nju shvatila kako je ona zapravo – plastična.

Prošle sedmice Caelie Wilkes na Facebooku je podijelila svoje otkriće, a njena objava postala je viralna.

Dok je pokušavala premjestiti svoj sukulent za koji se brinula posljednje dvije godine, ostala je u šoku shvativši da je biljka plastična, piše “Index“.

Wilkes se na Facebooku požalila kako su posljednje dvije godine njenog života bile laž, a njena objava mnoge je nasmijala, iako se našlo još nekih koji su priznali svoja slična iskustva.

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Gepostet von Caelie Wilkes am Freitag, 28. Februar 2020

“Toliko sam ljubavi uložila u ovu biljku. Prala sam joj lišće. Naporno sam se trudila da izgleda najbolje, a potpuno je plastična! Kako to nisam znala”, napisala je mlada žena, a njene fotografije postale su viralne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh