Luda planeta

Čekala je odgovor od dečka koji joj se sviđa: Stigao je nakon osam godina, ostala potpuno zbunjena

Australijanka koja se predstavila kao Sali, podijelila je svoje iskustvo preko interneta.

Djevojka - Ilustracija/Espreso.rs

Jedna žena je ostala potpuno zbunjena kada je dobila poruku od muškarca koji joj se davno sviđao. Ta poruka je bila odgovor na njenu koju mu je poslala prije čak osam godina.

Australijanka koja se predstavila kao Sali, podijelila je svoje iskustvo preko interneta.

Naime, njoj je jedan momak, koji joj se sviđao, prvi poslao poruku još 2011. godine sa sadržajem “hej, lijepa, kako si?”.

Sali mu je nakon tri dana odgovorila sa: ” Hej, dobro sam, hvala. Šta ima kod tebe?”.

Međutim, njen udvarač nije čekao tri dana da joj odgovori, već više od 3.000 dana, pa joj je odgovorio tek 2019. godine sa neuobičajenim izgovorom.

“Tek sam dobio tvoju poruku apdejtovao mi se telefon, prošlo je dosta vremena”, napisao je on, kao da nije prošlo više od osam godina u međuvremenu.

Nije poznato da li mu je i šta odgovorila Sali.

Bilo kako bilo, njihova razmjena poruka je osvanula na društvenim mrežama i najsmijala mnoge.

“To je standardno vrijeme za odgovor”, “Radi se o momku koji umije da se fokusira i posveti”, neki su od šaljivih komentara, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh