Luda planeta

Naručila je vjenčanicu iz Kine, nije mogla vjerovati šta je zapravo dobila

Pronalaženje savršene vjenčanice mnoge mlade smatraju najvažnijim aspektom vjenčanja. Stoga je sasvim razumljivo da je za pronalaženje one prave često potrebno i mnogo vremena. Lutanje od jedne do druge trgovine s vjenčanicama može biti i veoma zamorno, osobito ako ste o ovom trenutku maštali odmalena.. Neki su se i našalili da je umjesto vjenčanice dobila kostim za Noć vještica.

Proba vjenčanice - ent-software.com

U pokušaju da to izbjegne, jedna žena je odlučila uštedjeti sebi vrijeme i umjesto beskrajne potrage po gradu, odlučila je pretražiti internet. Međutim, kada je vjenčanica stigla iz Kine, jedva je imala sličnosti s onom koju je vidjela na internetskoj stranici.

Zapravo, bila je toliko loša da je žena na kraju morala kupiti drugu vjenčanicu za svoj veliki dan, piše Mirror.

Prijatelj je u njeno ime ovaj nesretni događaj podijelio na Facebooku. Ispod slike koja se sastoji od dvije fotografije, napisano je:

“Lijevo je ono što je naručila. Desno je ono što je dobila. Pronašla je novu vjenčanicu i sve se dobro završilo, ali kakva je ovo GREŠKA!”

Čitava gornja polovina vjenčanice bila je toliko prozirna, da su se jasno vidjeli ulošci na njenim grudima, a i ostatak vjenčanice bio je lošije kvalitete, najblaže rečeno.

Sliku pristigle vjenčanice objavila je i na svom Instagramu.

Jedna osoba se našalila: “Pogledajte s vedrije strane … Upravo ste si nabavili kostim za Noć vještica. Prekrojite uloške za grudi u oblik školjki, obojite haljinu u zeleno i – možete biti mala sirena Ariel!”

Na svu sreću, nije dopustila da je ovaj neuspjeh rastuži i sve je doživjela komično.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh