Luda planeta

Trump pokušao da poljubi Melaniju, “dobio” je samo obraz

Nakon što ga je Senat oslobodio optužnice za zloupotrebljavanje položaja, Donalda Trumpa je obuzelo slavljeničko raspoloženje. Svoje veselje želio je da podijeli sa suprugom i prvom damom SAD Melanijom Trump koja je bila uz njega tokom čitavog suđenja.

Melania i Donald Trump - Tanjug.rs

Zanesen, Trump je Melaniju pokušao da poljubi u usta, ali nije očekivao da će mu ona pred kamerama okrenuti obraz.

U susret nezgodnom trenutku, Trump je kasnije javno zahvalio Melaniji i ostatku porodice na podršci koju su mu pružali, prenosi “Index“.

Osim Melanije, u istočnom krilu Bijele kuće su bila prisutni i njihova djeca Ivanka i sin Baron.

“Želim da se izvinim svojoj porodici za sve što su prošli zbog određenih zlih ljudi”, rekao je Donald Trump tokom svog govora.

Sljedeći predsjednički izbori u SAD održaće se u novembru ove godine, a izgleda kako Trump ne mora da pridobije samo simpatije birača već i vlastite supruge.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh