Luda planeta

Momak traži djevojku koju bi oženio: Ima samo jedan uslov, već njih 300 je odbio

Bodibilder poznat kao Pakistanski Hulk objavio je da traži ženu, a jedini uslov mu je da je teža od sto kilograma.

Arbab Kizer Hajat - Screenshot

Razlog tome je što 27-ogodišnji Arbab Kizer Hajat i sam ima gotovo 450 kilograma i strahuje da bi svoju dragu, ako je ispod ove težine, mogao zdrobiti, piše “Srbija Danas“.

Dosad je, prema pisanju Dejli Mejla, odbio ček 300 zainteresovanih žena jer su bile suviše sitne.

“Volio bih da upoznam ženu koja ima najmanje stotinu kilograma i visoku bar 190 centimetara, kako bismo dobro izgledali zajedno”, rekao je.

Dodao je da bi optimalna kandidatkinja i sama trebalo da diže tegove kako je ne bi povrijedio.

“Treba mi žena koja diže tegove da je ne bih povrijedio. Sve žene koje su se do sada htjele da se udaju za mene bile su previše mršave. Roditelji navaljuju da se oženim jer žele unuke, ali ne mogu da pronađem pravu partnerku. Posljednjih sedam godina očajnički tražim ljubav. Upoznao sam tristotinjak žena, ali sve su bile prosječne težine”, pojadao se.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh