Luda planeta

TATA HEROJ: Golim rukama ZADAVIO KOJOTA koji mu je napao sina

Otac iz New Hampshirea dobio je nadimak “heroj” nakon što je golim rukama zadavio kojota koji mu je napao dijete, javila je lokalna policija.

Kojot - N1info.com

Ian O’Reilly je u ponedjeljak ujutro sa suprugom i troje djece šetao kad je iz šume pred njih istrčao kojot i zgrabio dvogodišnjaka za jaknu. U tati se odmah probudio zaštitnik pa je prvo nogom udario kojota, a zatim ga i zadavio, rekao je šef policije u Kensingtonu Scott Cain.

O’Reilly je za lokalnu televiziju rekao da je reagovao instinktivno te da ga je preplavio nalet adrenalina tako da je golim rukama pribio životinju na zemlju te se hrvao s njom desetak minuta, da bi je na kraju udavio.

*** ALERT ***Coyote attack in the area of Wild Pasture Road & Hemlock Road.Keep your pets & children in your residence. If you spot the coyote do not approach it & call the Kensington Police immediately.

Gepostet von Kensington NH Police am Montag, 20. Januar 2020

“Nismo mogli pobjeći pa sam morao odmah odlučiti i napraviti nešto. Kad sam ga uspio svladati, stavio sam mu ruke oko vrata da me ne može napasti”, rekao je otac koji je prošao s ugrizom u ruku i prsa zbog čega je preventivno dobio injekciju protiv bjesnoće, piše NY Post, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh