Luda planeta

Muž je našao ženinu sliku od prije 18 godina: Kada je vidio jedan detalj potpuno se iznenadio

Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Par - Ženskikutak.rs

Bračni par kaže da je njihova veza bila ‘zapisana u zvijezdama‘, nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od prije 18 godina, kada se još nisu poznavali.

Je, koji danas ima 35 godina, i Ksue 2000. godine su sa svojim porodicama posjetili su Kingdao u istočnoj Kini. Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mjestu.

Kad sam vidio fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. To je bila moja poza za fotkanje – rekao je za “Sina News” i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh