Luda planeta

Automobil bacio sa 300 metara visine, iako ga je platio 200.000 dolara

Ruski vloger Igor Moroz odlučio je da uništi svoj skupocjeni Mercedes-AMG G63 na nesvakidašnji način.

Uništavanje automobila - YouTube

Rus je angažovao helikopter da podigne automobil u vazduh, da bi ga zatim bacio sa visine od 300 metara na zemlju. Moroz tvrdi da je bio nezadovoljan jer je morao često da vozi automobil na popravku, a ponekad je vozilo ostajalo u radionici i po mjesec dana.

Osim toga, prodavac je navodno odbijao da prizna garanciju u pojedinim slučajevima iako je automobil plaćen čak 270.000 dolara u martu 2018. godine, piše “B92“.

Moroz je poznati vloger, pa je ovu situaciju iskoristio za snimanje videa koji je za nekoliko dana imao skoro 300.000 pregleda.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh