Luda planeta

LOPOV JE UPAO U RADNJU I UPERIO PIŠTOLJ U DJEVOJKU: Ono što se desilo narednog minuta promijenilo im je živote

Smišljajući kako da zaprosi svoju devojku, jedan mladić se dosetio zaista bizarne i reklo bi se, neumesne šale, zbog čega je veridba ovog para postala viralna na internetu. Njegova devojka Šanel, sa kojom ima troje dece, pamtiće taj trenutak dokle god su živi i sve dok je interneta.

magazin.ba

Naime, Rejmond Julijano odlučio je da za potrebe ovog ljubavnog čina svoju dugogodišnju verenicu zaprosi dok se pred njima odvijala “pljačka”, a za koju je on angažovao sve aktere.

Dok su stajali u prodavnici, u nju je ušao “pljačkaš” koji je uz lažni pištolj prvo uzeo novac iz kase, a zatim se ustremio ka prestravljenoj Šanel i njenom momku koji su se nalazili na drugom kraju radnje. Nakon što je došao do njih, “pljačkaš” je pitao Šanel da li ima decu. Uplašeno, onda je odgovorila da ima troje i navela njihove godine. Tada je u priču ubacio i Rejmonda.Kada je dobio potvrdan odgovor, usledilo je novo pitanje, koje je poslužilo kao šlagvort za neobičnu veridbu.

– Kako si onda neoženjen čovek? Gde joj je prsten? Ne vidim prsten! – rekao je “pljačkaš” nakon čega je zavukao ruku u vreću sa plenom, izvukao verenički prsten u kutiji i dodao ga Rejmondu.

– Šta čekaš? – vikao je.

Tada se Rejmond okrenuo ka svojoj prestravljenoj verenici. Kada je začula pitanje koje svaka devojka želi da čuje, Šanel nije mogla da veruje svojim očima i ušima,piše Magazin

– Da li si ozbiljan?! – pitala ga je.

Rejmond joj je objasnio da je sve bila šala, a Šanel, iako uplašena i ljuta, rekla je “da”.

Da bi odobrovoljio devojku i nadoknadio joj pretrpljeni strah i stres, Rejmond je odveo devojku na putovanje u Njujork, gde su išli u vožnju kočijama po Central parku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh