Luda planeta

Kada su shvatili da im neko živi u podrumu, šokirali su se kada su vidjeli ko je tamo

Kada je čula glasne i neobične zvukove iz podruma, ova porodica iz Kalifornije nije pomislila da u njihovoj kući, osim njih, živi još neko. No nakon što su pregledali prostorije shvatili su da im se u kuću uselio ogroman medvjed.

No image - Haber.ba

“Opet je to doba godine. Medvjedi traže jazbine s lakim pristupom ispod domova. Jučer je ovaj zgodni veliki momak pronađen ispod ove kuće, a njeni ukućani su ga čuli kako ‘preuređuje’ po podrumu. Dali smo mu do znanja da se mora preseliti negdje dalje jer je prouzročio malu štetu tokom micanja po podrumu. Trebalo mu je neko vrijeme da se složi s našim zahtjevom, ali na kraju je ispuzao van i otišao”, napisali su na Facebook stranici Bear League.

Porodica je pretpostavila da se ušuljao tamo jer su nepažnjom ostavili otvoren prozor podruma, a radi vlastite sigurnosti odmah su pozvali Bear League, volontersku organizaciju koja se bavi ovakvim situacijama.

Iako je neobično vidjeti medu u vlastitom domu, ovakvi prizori i nisu neko iznenađenje u tom kraju jer medvjedi u ovo vrijeme kreću s pronalaskom tople jazbine za zimski san.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh