Luda planeta

“Gospodar burmi” (71) se ženi deveti put i to sa ženom upola mlađom od njega

Ron Šepard (71) iz Samerseta planira da stane na ludi kamen sa medicinskom sestrom Rouz Hans (30) koju je upoznao onlajn, čim se ona iz Gane preseli u Veliku Britaniju.

No image - Haber.ba

Najženjenijem čoveku Britanije ovo će biti deveto vjenčanje, ovaj put sa ženom koju još nije video uživo, ali su svoju onlajn romansu raspirivali godinu dana. Rouz je Amerikanka koja je upravo završila kurs za medicinsku sestru u Gani, a planira da se preseli u Britaniju februaru, kad će svoju ruku dati Ronu, ocu osmoro djece i penzionisanom menadžeru iz Samertona.

Ron kaže da razlika u godinama između njega i Rouz nije problem.

“Znam da je Rouz ona prava. Nema veze što se još nismo vidjeli, ona i ja smo savršeni par. Godine su samo brojka i baš me briga što je ona više nego dvostruko mlađa”, ističe Ron.

“Rouz je lijepa ne samo spolja već i unutra. Duboko je zaljubljena u mene i ja u nju. Nisam još rekao svojoj porodici, ali znaju kakav sam”, piše “Blic“.

Ron se prvi put oženio sa 19 godina, 1966. Sa prvom ženom Margaret u braku je bio dve godine i dobili su troje dece. Od tada je imao još sedam neuspešnih brakova, od kojih je najduži trajao 11 godina, a najkraći osam meseci.

Sa Dženet se oženio 1973, a razveo godinu dana kasnije. On je njihov brak kasnije opisao kao “biznis transakciju”. Na ludi kamen je ponovo stao 1976, sa Lesli sa kojom je kasnije dobio dva sina. Keti je upoznao u kampu i venčali su se 1982. Dobili su ćerku a razveli se četiri godine kasnije.

Su je upoznao na bingu, venčali su se 1986. i dobili dva sina, a razišli su se 1997. Sa Ušom se oženio 1999, a razišli su se četiri godine kasnije. Van je upoznao u Bangkoku 2003, venčali su se iste godine, ali ga je ona ostavila nakon osam meseci. Sa Veng se venčao 2004. Upoznali su se onlajn i bili u braku 11 godina, nakon čega su se 2015. razveli, navodi “Dejli mejl”.

Poslednji brak raspao mu se kad ga je supruga optužila za prevaru, ali Ron tvrdi da im je veza i pre bila loša. Potom se verio sa 33-godišnjom Kristel Markiz Lalik, ali je ona izbačena iz Britanije i deportovana na Filipine zbog prekoračenja roka vize. Zabranjeno joj je da se vrati u Britaniju sledećih pet godina. Ron kaže da je jedan put “nešto krenulo pogrešnim putem”. Ipak, to ga nije odvratilo od pokušaja da pronađe pravu ljubav.

“Zakomplikovalo se sa Kristel, ali sada moram da nastavim. Kristelin gubitak je dobitak za Rouz”, ističe Ron.

On veruje da će Rouz biti “sjajna družbenica” i da će moći da mu pomaže u starosti jer je medicinska sestra. Ron, “serijski muž” kako ga opisuje “Miror”, ističe da se Rouz ne opterećuje sa decom i da ništa ne traži, ali da joj je dao “nešto funti” za njenu baku.

“Zbog svoje prošlosti stekao sam gomilu pažnje na internetu”, rekao je Ron, dodajući da je jednom imao nadimak “gospodar burmi”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh