Luda planeta

Bahati kamiondžija namjerno blokirao put drugim vozačima da ga ne bi obilazili

Snimak bahate i nadasve opasne vožnje jednog kamiondžije, za kojeg se pretpostavlja da je iz Vlasotinca u  Srbiji, obišao je društvene mreže, a na njemu se može vidjeti kako više puta dovodi u opasnost druge učesnike u saobraćaju, ne dozvoljavajući im da ga obiđu.

Kamion - Screenshot/YouTube

Na snimku se jasno vidi kako kamiondžija, iz nepoznatog razloga, ne želi da pusti automobil u kom je bila cijela porodica da ga obiđe. Prema riječima žene koja je snimala bahatu vožnju kamiondžije, uporno ju je “gurao” uz druga vozila.

Nekoliko puta, ne želeći da im propusti da ga preteknu, kamiondžija je čak prelazio u suprotnu kolovoznu traku kako bi bi drugim vozačima blokirao put, piše “Blic“.

Video se završava tako što autori snimka uspiju da obiđu pomahnitalog vozača, ali ih kamiondžija umalo nije izgurao sa puta.

Ovako se ponaša jedan Vlasotincanin nema zakona za njega a mi za malo da izgubimo zivote cela porodica nemam reci….pogledajte video do kraja molim vas pa sami procenite da li ovaj čovek treba i dalje da ima vozačku dozvolu ili mozda i njegova porodica mnogo gore zavrsi od moje ali ipak to je dobar prijatelj mojoj porodici.

Gepostet von Dragana Popovic am Dienstag, 22. Oktober 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh