Luda planeta

Djeca plakala i vrištala od straha: Je li majka pretjerala sa šalom

Ova majka se našla na meti kritika zbog šale koju je priredila svojoj djeci. Ona je kupila lažni jezik koji je proboden makazama pa je njime odlučila da uplaši sina i kćerku.

Je li majka pretjerala sa šalom - Screenshot

“Vidjela sam ovo na Facebooku pa sam odlučila da uplašim djecu kad se vrate iz škole”, rekla je ona u prvom videu koji je objavila, piše “CdM“.

U drugoj se vidi se kako leži na podu kada dječak prvi ulazi u kuću. Majka zapomaže, a kada joj se sin približio, imao je šta vidjeti.

Dok se neki korisnici društvenih mreža smiju onome što je uradila i smatraju njenu šalu urnebesnom, drugi misle kako je prestravila svoju djecu i da je loš roditelj.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh