Luda planeta

Na mladenku lijepili novčanice, prstenje “koštalo” više od 13.000 eura

Velike i raskošne svadbe nadaleko su poznate kao dio romske kulture, a vrlo je vjerovatno da je jedna svadba iz Slovačke nadmašila sve ostale.

Raskošna svadba - YouTube

Naime, jedan mladi romski par organizovao je svadbu o kojoj se danima pričalo.

Mladenka se nekoliko puta presvukla, a u promjenama odijela pratio ju je i novopečeni muž koji nije zaostajao za njenim raskošnim kombinacijama. Oboje su imali detalje od pravog zlata.

Za vjenčano prstenje odabrali su skupocjene Bvlgari modele, a njihova cijena iznosi otprilike 7.500 eura po komadu.

Devetnaestogodišnju mladenku gosti su darivali novčanicama eura, a mladoženja je bio darežljiv kada je u pitanju bilo darivanje pjevača.

Vrhunac večeri bio je kada je mladenka izišla u crvenoj haljini i plesala, a uzvanici su po njoj lijepili novčanice.

Video je dobio i smiješan kraj jer su mladenci prikazani kako broje novčanice nakon što su se povukli iz sale.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh