Luda planeta

Žena prodala bebu za 8.300 eura da bi kupila novi mobilni, a i otac se javio da traži dio

Jedna novopečena majka iz Kine odlučila je da proda novorođene blizance za 8.300 eura kako bi otplatila dugove sa kreditnih kartica i kupila sebi mobilni.

Bebine noge - Ilustracija / B92.net

Naime, ona je dječake mlađe od dvije sedmice prodala u dvije različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada.

Ženu, ali i porodice koje su kupile bebu uhapsila je policija, a bebe su predate babi i dedi na čuvanje.

Žena koja se preziva Ma je blizance rodila prošlog septembra i to prevremeno, zbog čega su vrijeme proveli u inkubatoru. Njen partner se nije pojavio u bolnici, pa je zato odlučila da djecu proda strancima.

Kako kaže, bila je bez novca i u velikim dugovima, a porodica nije željela da joj pomogne jer nisu odobrili što je zatrudnila prije braka.

Zanimljivo je da se njen bivši partner javio pošto je saznao da je prodala djecu kako bi tražio svoj dio zarade, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh