Luda planeta

Mlada iz pakla razbjesnila sve objavom: Za zvanice koje ne dolaze imala je čudan zahtjev

Mlade iz pakla kao da su postale svojevrstan trend. U posljednje vrijeme sve češće čitamo o nesnosnim djevojkama koje kao da na dan vjenčanja gube zdrav razum.

No image - Haber.ba

Jedna od njih našla se na udari kritika jer je zahtjevala da sve zvanice, pa čak i one koje ne dolaze, mladencima uruče poklon.

Ona je svoju ‘naredbu’ objavila na društvenim mrežama.

Za vašu informaciju, ako ste pozvani na venčanje, a ne možete doći očekuje se da svakako pošaljete čestitku. To posebno važi ako imate neki glup izgovor za nedolazak jer za naše vjenčanje znate već dvije godine – napisala je – Ako ne možete doći na vjenčanje i dalje mladencima dugujete poklon.

Međutim, mnogi su u komentarima na nju riječima da NIKO nije u obavezi da pošalje čestitku, a kamoli kupuje poklon.

Drugi pak, smatraju da je pristojno poslati čestitku, ali da se poklon ne smije očekivati i da je to stvar izbora, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh