Luda planeta

Potez očajne žene: Išarala grad grafitima, moli oca nerođenog djeteta da joj se javi

U predgrađu Frankston u Melburnu, nepoznata žena ispisala je grafite po gradu kako bi pronašla oca svog nerođenog djeteta.

Trudnica - Ilustracija / Blogspot

Ona je optužena za namjerno nanošenje štete i vandalizam na nekoliko lokacija. U grafitima ona moli Krisa da joj se javi prije nego se rodi beba, piše “Klix“.

Ove fotografije su objavljene na jednoj Fejsbuk stranici, a mnogi korisnici ove društrvene mreže našalio se i napisao: “Kris možeš li je molim te nazvati prije nego ona uništi cijeli grad?”.

Načelnik predgrađa Frankston Majkl O’Rajli rekao je da je savjet upozoren na grafite zahvaljujući stanovnicima.

Lokalne vlasti su brzo uklonile grafite i izrazile želju da obje strane razmotre konstruktivnije i manje nezakonite načine komunikacije u budućnosti.

Savjet je djelovao brzo kako bi se grafiti čim prije uklonili. Nadamo se da će Kris i misteriozna žena riješiti svoje probleme te da će u budućnosti naći neki normalniji način komuniciranja – rekao je on.

Ove fotografije je pregledalo više od tri miliona ljudi. Nažalost, iako je fotografija postala viralna Kris se nije javio.

Očajna žena u Melbourneu išarala grad grafitima, moli oca nerođenog djeteta da joj se javi – Facebook


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh