Luda planeta

Sletio sa avionom na saobraćajnicu i uredno stao na semaforu

U 21 godini rada, ovo je prvi put da vidim kako avion slijeće na ulicu Pacifik, rekao je policajac Klint Tompson lokalnim medijima, samo nekoliko trenutaka nakon što je mali avion prinudno sletilo u Parklendu, saveznoj državi Vašington.

Sletio sa avionom na saobraćajnicu - Screenshot

Portparolka policije Johana Batiste rekla je kako je Tompson “uspio da se brzo okrene polukružno, upali rotacijska svjetla te uspori saobraćaj kako bi napravio mjesta za pilota da sigurno sleti.

Niko nije povrijeđen u incidentu, prema izjavi Batiste. Ona je rekla kako je do prinudnog slijetanja došlo zbog kvara na sistemu obezbjeđivanja goriva u avionu.

Nakon slijetanja, policajci su avion izgurali sa puta, piše “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh