Luda planeta

Oskudno se obukla zbog vrućine, za vozača je to bilo previše i izbacio je iz autobusa

Mlada Šveđanka jutros je doživjela neočekivan i izuzetno neugodan incident kada je pred putnicima izbačena iz autobusa.

Amanda Hanson - Facebook

Razlog tome bile su prekratke pantalona koje je djevojka smatrala prikladnima za temperaturu od 27 stepeni.

Vozač je rekao da takva kombinacija nije dozvoljena u autobusu ‘jer pokazuje previše’, a djevojka je ostala bez vožnje, ali i bez teksta.

“Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Samo sam prilagodila odjeću vremenu”, napisala je Amanda Hanson (19) u emotivnoj Fejsbuk objavi dodavši da se nikad nije osjećala tako poniženom.

Ponašanje vozača nazvala je ‘se**ističkim s**njem’, a o cijelom incidentu obavijestila je i autobusku kompaniju koja se momentalno izvinila djevojci, prenosi “Independent”.

Zaposleni je postupio potpuno pogrešno i protivno našim vrijednostima. Vozač je sada udaljen s radnog mjesta, a cijelu situaciju ćemo detaljno ispitati, poručili su iz kompanije Nobina Sverige AB, piše “Večernji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh