Luda planeta

Gledao drugu? Dečka udarila laptopom po glavi u avionu

Prije polijetanja zrakoplova u nedjelju iz Miamija za Los Angeles žena je optužila svojeg dečka imena Memo da je pogledao drugu ženu. Počela je na njega vikati te ga vrijeđati i psovati.

Scena u avionu - Youtube

Došla je stjuardesa koja je pokušala smiriti situaciju. Žena je i dalje divljala pa je stjuardesa predložila muškarcu da izađe iz zrakoplova što je on odmah prihvatio. Kada je krenuo prema izlazu bijesna djevojka je uzela laptop i udarila ga njime po glavi. Užasnuti putnici su tražili da ženu izbace iz aviona. Pilot joj je onda zaprijetio da će dobiti prijavu zbog napada, piše 24sata.

Žena je, kao da ju nije briga samo odgovorila: “Svejedno”. Uzela je torbu i otišla za svojim dečkom iz zrakoplova. Prema pisanju Daily Maila ženu su kasnije uhitili.

Video je objavljen u utorak, a dosad je skupio više od 30.000 pregleda.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh