Luda planeta

Snimka “bosanske seljačine u Zagrebu” postala hit na YouTubeu

Posljednji video bosanskog YouTubera postao je hit u Hrvatskoj, a trenutno se nalazi na šestoj poziciji trendinga s više od 600 tisuća pregleda i 20 tisuća lajkova u nekoliko dana.

Omčo - YouTube

Omčo je poznat po svom specifičnom humoru na koji nitko ne može ostati ravnodušan. Nekima je to previše, ali drugi ga obožavaju, što dokazuju i komentari ispod svake njegove snimke. Video “bosanske seljačine u Zagrebu” već je samo na YouTubeu komentiralo više od 800 ljudi, a kad ga pogledate, bit će vam jasno i zašto, piše Index.

“Đe’s moja bosanska seljačino dobro mi došo u Zabreg”, “zanima me šta ljudi misle kad te vide dok snimaš..”, “ja bi umro od sramote, ali tebi svaka čast, ovo se zove glumac…”, tek su neki od komentara ispod snimke.

Inače, Omčo je nedavno privukao pažnju još jednim uratkom iz svoje serije o bosanskoj seljačini. Snimku “bosanske seljačine prvi put na moru” pogledalo je tako gotovo 1,4 milijuna ljudi, a prikupila je i više od 1100 komentara. Pogledajte zašto.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh