Luda planeta

Prestrašeni dječak (5) doveden na obrezivanje pobjegao na krov bolnice!

Jedan dječak se popeo na krov bolnice i odbio da siđe nakon što su ga roditelji odveli da bude obrezan.

Dječak na korvu bolnice - Facebook

Neobičan incident zabilježen je u Indoneziji, kada je dječak od pet godina istrčao iz klinike i popeo na krov zgrade gdje je ostao dva sata, uporno odbijajući da siđe.

Doktorica Anik Sutari je rekla da nikada nije vidjela nešto slično u svojoj karijeri u gradu Serang na ostrvu Java.

Podijelila je fotografiju dječaka na Facebooku i priznala da je bila zbunjena.

Sepanjang sejarah profesiku, 20 tahun nyunat, dan dari ribuan anak yg udah sy sunat, baru kali ini anaknya kabur sampai…

Gepostet von Anik Sutari am Montag, 8. Juli 2019

“Ovo je prvi put u mojoj 20-godišnjoj karijeri u toku koje sam obavila hiljade obrzivanja, da vidim dijete kako bježi na vrh krova”, rekla je doktorica, piše “Blic“.

Ona i dječakovi roditelji nisu bili voljni da se popnu za dječakom na krov, da ne bi pokušao da pobjegne i slučajno pao.

Kako je ispričala, roditelji su nakon dva sata odlučili da pozovu učitelja koji ima dobar odnos sa dječakom.

“Čim je učitelj došao, uz malo ubjeđivanja, konačno dijete je riješilo da siđe. A zatim je, kao magijom, dijete ušlo u kliniku za obrezivanje i spremilo se za proceduru bez vođenja ili prisiljavanja”, rekla je doktorica Sutari.

Na kraju dječak nije ni plakao dok su ga obrezivali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh