Luda planeta

Ispeglala mu karticu: Za osvetu dečku konobarici dala bakšiš od 5.000 dolara

Amerikanka Serina Wolfe zaslužna je za jednu od najbizarnijih osveta za koju smo ikad čuli. Naime, nakon što joj je njen dečko Michael Crane odbio podmiriti povratnu avionsku kartu iz Floride za New York, među partnerima je izbila svađa.

Serina Wolfe - Blogspot

Na kraju je Crane ipak popusti te je odblokirao svoju karticu koja je bila kod Serine. Umjesto da njome kupi kartu, 24-godišnjakinja se odlučila počastiti ručkom. Nakon što je ručala, Serina je račun od 55 američkih dolara odlučila podmiriti Craneovom kreditom karticom te je pritom konobarici koja ju je posluživala dala napojnicu od vrtoglavih pet tisuća američkih dolara, piše Fox News.

Crane je pred sudom izjavio da je njegova djevojka prvo poricala da je ona napravila trošak pa je on sve prvo prijavio kartičarskoj kući. Kuća se obratila restoranu, no oni su napojnicu već isplatili konobarici, piše 24sata.

Wolfe je na kraju ipak priznala da je dala napojnicu konobarici, a Crane je pred sudom zaključio da je bila ili pijana ili se željela osvetiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh